• BATON Z GORZKIEJ CZEKOLADY NUGATOWEJ Z KROKANTEM Z ORZECHÓW LASKOWYCH BIO 35 g - VIVANI

7.00
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu natychmiast
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.04 kg
SKŁADNIKI
surowy cukier trzcinowy*, pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH* (22 %), miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, krokant z ORZECHÓW LASKOWYCH* (8 %) (surowy cukier trzcinowy*, syrop glukozowy z kukurydzy*, syrop karmelowy*), ekstrakt z wanilii Bourbon*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Ciemna czekolada nugatowa z chrupiącymi kawałkami orzecha laskowego.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2354 kJ/566 kcal
Tłuszcz: 38,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15,2 g
Węglowodany: 45,6 g
w tym cukry: 40,2 g
Białko: 6,5 g
Sól: 0,01 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze 15 - 18℃.

Ilość w opakowaniu zbiorczym:
18
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
ECOFINIA GMBH, DIEBROCKER 17, 32051 HERFORD
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.