• Kategorie
  • Szukaj
  • Środki żelujące - agar agar i inne.

SKŁADNIKI ekologiczny agar 100 %. OPIS Ekologiczny agar pozyskiwany jest z alg morskich. Polecamy do zagęszczania sosów, dżemów, kremów, polew, budyni i galaret. ...
Wysyłka w ciągu natychmiast
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.12 kg.
33.00
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI żelatyna wieprzowa* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Opakowanie zawiera 12 listków. 20 g żelatyny w listkach starcza na 1 l masy. SPOSÓB UŻYCIA...
Wysyłka w ciągu natychmiast
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.03 kg.
6.00
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI agar* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Do kremów, polew, budyni, galaretek do ciast i dań z galaretą. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 10 g agaru rozpuś...
Wysyłka w ciągu natychmiast
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.01 kg.
7.00
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI ekologiczna guma guar 100 %. OPIS Ekologiczna guma guar to naturalny zagęstnik uzyskiwany z bielma nasion rośliny z rodziny bobowatych - Cyamopsis tetrag...
Wysyłka w ciągu natychmiast
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.22 kg.
13.00
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI pektyna jabłkowa amidowana 100 %. OPIS Pektyna otrzymywana z pulpy jabłkowej. W kwaśnym środowisku, pektyna wykazuje właściwości żelujące, przyczyniając ...
Wysyłka w ciągu natychmiast
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.15 kg.
40.00
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI pektyna jabłkowo-cytrusowa amidowana 100 %. OPIS Pektyna otrzymywana z pulpy jabłkowej oraz skórek owoców cytrusowych. W kwaśnym środowisku, pektyna wyka...
Wysyłka w ciągu natychmiast
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.15 kg.
40.00
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI pektyna jabłkowa amidowana 100 %. OPIS Pektyna otrzymywana z pulpy jabłkowej. W kwaśnym środowisku, pektyna wykazuje właściwości żelujące, przyczyniając ...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
SKŁADNIKI pektyna jabłkowo-cytrusowa amidowana 100 %. OPIS Pektyna otrzymywana z pulpy jabłkowej oraz skórek owoców cytrusowych. W kwaśnym środowisku, pektyna wyka...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny