• Kategorie
  • Szukaj
  • Producent - NATTO (sfermentowana soja)

SKŁADNIKI liofilizowane, ekologiczne natto z SOI, bakterie Bacillus subtilis natto. OPIS Liofilizowane chrupki z natto to idealny dodatek do musli, płatków śniadani...
Wysyłka w ciągu natychmiast
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.16 kg.
18.00
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI SOJA*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Zawiera wyłącznie substancje powstałe w wyniku naturalnej fermentacji SOI przez bakterie Bacillus s...
Wysyłka w ciągu natychmiast
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.19 kg.
22.00
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI ekologiczne suszone natto z SOI, celuloza (kapsułka) Składniki aktywne w porcji dziennej - 3 kapsułki suszone natto: 2250 mg w tym witamina K (menachinon-...
Wysyłka w ciągu natychmiast
Dostępność Mało
Waga 0.16 kg.
113.00
szt. Do przechowalni