- Kategorie
- Szukaj
-
Owoce przetworzone
SKŁADNIKI
jabłko* (50 %), banan* (49 %), kakao** (1 %) (* z upraw biodynamicznych, ** z upraw ekologicznych)
OPIS
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące...
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
Dostępność | Duża dostępność |
Waga | 0.12 kg. |
6 zł
SKŁADNIKI
morele (54 %), cukier, sok z cytryny, pektyny - substancja żelująca.
OPIS
Sporządzono z 45 g owoców na 100 g produktu.
Produkt zawiera ponad 30 % mniej cu...
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
Dostępność | Duża dostępność |
Waga | 0.4 kg. |
12 zł
SKŁADNIKI
przecier z dyni 100 %.
OPIS
Przecier z dyni w postaci przetartej, półpłynnej masy. Z takiej dyni można przygotować zupę, naleśniki, racuchy, muffinki, pla...
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
Dostępność | Duża dostępność |
Waga | 0.97 kg. |
16 zł
SKŁADNIKI
puree z bananów 70 %, puree z truskawek 30 %.
OPIS
Przecier banan - truskawka. Pasteryzowany. Pakowano w atmosferze ochronnej.
Bez dodatku cukru. Zawiera...
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
Dostępność | Duża dostępność |
Waga | 0.14 kg. |
4 zł
SKŁADNIKI
borówki (53 %), jabłka (23 %), cukier, koncentrat jabłkowy.
OPIS
Produkt pasteryzowany. Sporządzono z 90 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.
WARTOŚĆ ODŻY...
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
Dostępność | Duża dostępność |
Waga | 0.75 kg. |
20 zł
SKŁADNIKI
czarne porzeczki (50 %), jabłka (50 %). Sporządzono z 180 g owoców na 100 g produktu.
OPIS
Czarne porzeczki i jabłka przetarte i zagęszczone. Produkt past...
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
Dostępność | Duża dostępność |
Waga | 0.5 kg. |
17 zł
SKŁADNIKI
rabarbar (51 %), cukier, sok z cytryny, pektyny - substancja żelująca, cynamon (0,12 %).
OPIS
Sporządzono z 45 g owoców na 100 g produktu.
Produkt zawiera...
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
Dostępność | Duża dostępność |
Waga | 0.4 kg. |
10 zł
SKŁADNIKI
truskawki (50 %), cukier, sok z cytryny, pektyny - substancja żelująca, wanilia (0,1 %).
OPIS
Sporządzono z 46 g owoców na 100 g produktu.
Produkt zawiera...
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
Dostępność | Duża dostępność |
Waga | 0.4 kg. |
11 zł
SKŁADNIKI
wiśnie (50 %), cukier, sok z cytryny, pektyny - substancja żelująca, kardamon (0,3 %).
OPIS
Dżem wiśniowy z kardamonem o obniżonej zawartości cukru. Produ...
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
Dostępność | Duża dostępność |
Waga | 0.4 kg. |
11 zł
SKŁADNIKI
jabłka. Sporządzono z 190 g owoców na 100 g produktu.
OPIS
Jabłka przetarte i zagęszczone. Produkt pasteryzowany.
Produkcja tego wyrobu bez dodatku cukru ...
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
Dostępność | Duża dostępność |
Waga | 0.5 kg. |
15 zł
SKŁADNIKI
jabłka (82 %), cukier, kwas cytrynowy - regulator kwsowości, kwas askorbinowy - przeciwutleniacz
OPIS
Produkt pasteryzowany.
Jabłka prażone KROKUS przygot...
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
Dostępność | Duża dostępność |
Waga | 1.08 kg. |
19 zł
SKŁADNIKI
czarne jagody, cukier, syrop glukozowy (4,5 %) - zapobiega scukrzeniu.
OPIS
Sporządzono z 68 g owoców na 100 g produktu.
Konfitura z leśnych jagód to cał...
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
Dostępność | Duża dostępność |
Waga | 0.57 kg. |
18 zł
SKŁADNIKI
maliny, cukier, syrop glukozowy (4 %) - zapobiega scukrzeniu.
OPIS
Sporządzono z 54 g owoców na 100 g produktu.
Owoce malin są bardzo delikatne, dlatego w...
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
Dostępność | Duża dostępność |
Waga | 0.57 kg. |
18 zł
SKŁADNIKI
morele, cukier, syrop glukozowy (3,5 %) - zapobiega scukrzeniu.
OPIS
Sporządzono z 50 g owoców na 100 g produktu.
Owoce moreli są dosyć duże, więc kroimy ...
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
Dostępność | Duża dostępność |
Waga | 0.57 kg. |
15 zł
SKŁADNIKI
poziomki, cukier, syrop glukozowy (4,5 %) - zapobiega scukrzeniu.
OPIS
Sporządzono z 60 g owoców na 100 g produktu.
Konfitura poziomkowa to całe owoce po...
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
Dostępność | Duża dostępność |
Waga | 0.57 kg. |
30 zł
SKŁADNIKI
truskawki, cukier, syrop glukozowy (4 %) - zapobiega scukrzeniu.
OPIS
Sporządzono z 65 g owoców na 100 g produktu.
Konfitura truskawkowa to całe owoce i ...
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
Dostępność | Duża dostępność |
Waga | 0.6 kg. |
15 zł
SKŁADNIKI
wiśnie, cukier, syrop glukozowy (7 %) - zapobiega scukrzeniu, mączka chleba świętojańskiego - substancja zagęszczająca.
OPIS
Sporządzono z 80 g owoców na ...
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
Dostępność | Duża dostępność |
Waga | 0.57 kg. |
15 zł
SKŁADNIKI
czarne porzeczki, cukier, syrop glukozowy (3,5 %) - zapobiega scukrzeniu.
OPIS
Sporządzono z 50 g owoców na 100 g produktu
Czarne porzeczki mają bardzo d...
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
Dostępność | Duża dostępność |
Waga | 0.57 kg. |
14 zł
SKŁADNIKI
jeżyny, cukier, syrop glukozowy (4,5 %) - zapobiega scukrzeniu.
OPIS
Sporządzono z 54 g owoców na 100 g produktu.
W konfiturze z leśnych jeżyn udało się...
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
Dostępność | Duża dostępność |
Waga | 0.57 kg. |
18 zł
SKŁADNIKI
śliwki, cukier.
OPIS
Sporządzono z 215 g owoców na 100 g produktu.
Powidła śliwkowe produkujemy ze śliwek węgierek, ponieważ właśnie z tej odmiany wychodz...
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
Dostępność | Duża dostępność |
Waga | 0.57 kg. |
15 zł
SKŁADNIKI
śliwki węgierki.
OPIS
Sporządzono z 215 g owoców na 100 g produktu.
Produkcja powideł bez dodatku cukru wymaga staranności. Całe owoce ze skórką, rozparza...
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
Dostępność | Duża dostępność |
Waga | 0.5 kg. |
17 zł
SKŁADNIKI
truskawki (66,5 %), jabłka (33,5 %). Sporządzono z 225 g owoców na 100 g produktu.
OPIS
Truskawki i jabłka przetarte i zagęszczone. Produkt pasteryzowany...
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
Dostępność | Duża dostępność |
Waga | 0.5 kg. |
20 zł
SKŁADNIKI
wiśnie (66,5 %), jabłka (33,5 %). Sporządzono z 195 g owoców na 100 g produktu.
OPIS
Wiśnie i jabłka przetarte i zagęszczone. Produkt pasteryzowany.
Produ...
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
Dostępność | Duża dostępność |
Waga | 0.5 kg. |
17 zł
SKŁADNIKI
żurawina leśna (53 %), cukier, pektyny - substancja żelująca, kwas cytrynowy - regulator kwasowości.
OPIS
Sporządzono z 53 g owoców na 100 g produktu.
Owo...
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
Dostępność | Duża dostępność |
Waga | 0.75 kg. |
20 zł