• Kategorie
  • Szukaj
  • Producent - INDYKI LIMEKO (świeży drób)

SKŁADNIKI ekologiczny filet z piersi z indyka OPIS Waga: standard około 0,70 - 1,00 kg. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C
Waga 1 kg.
140 zł
kg Do przechowalni
SKŁADNIKI ekologiczne podudzie z indyka OPIS Waga: standard około 1,00 kg. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C
Waga 1 kg.
52 zł
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI ekologiczne polędwiczki z indyka OPIS Waga: standard około 0,50 kg. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C
Waga 1 kg.
170 zł
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI eklogiczna porcja rosołowa z indyka OPIS Waga: standard około 1,00 kg ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C
Waga 1 kg.
17 zł
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI ekologiczne skrzydełka z indyka OPIS Waga: standard około 1,00 kg ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C
Waga 1 kg.
42 zł
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI ekologiczne szyje z indyka OPIS Waga: standard około 0,50 kg. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C
Waga 1 kg.
25 zł
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI ekologiczny udziec bez kości z indyka OPIS Waga: standard około 0,70 kg. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C
Waga 1 kg.
116 zł
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI ekologiczny udziec z indyka OPIS Waga: standard około 1,20 kg. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C
Waga 1 kg.
70 zł
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI ekologiczne wątróbki z indyka OPIS Waga: standard około 0,30 kg. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C
Waga 1 kg.
63 zł
szt. Do przechowalni
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.