• Kategorie
  • Szukaj
  • Producent - INDYKI LIMEKO (świeży drób)

SKŁADNIKI ekologiczny filet z piersi z indyka OPIS Waga: standard około 0,70 - 1,00 kg. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C
Dostępność Średnia dostępność
Waga 1 kg.
142.00
kg Do przechowalni
SKŁADNIKI ekologiczne podudzie z indyka OPIS Waga: standard około 1,00 kg. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C
Dostępność Średnia dostępność
Waga 1 kg.
55.00
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI ekologiczne polędwiczki z indyka OPIS Waga: standard około 0,50 kg. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C
Dostępność Mało
Waga 1 kg.
161.00
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI eklogiczna porcja rosołowa z indyka OPIS Waga: standard około 1,00 kg ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C
Dostępność Mało
Waga 1 kg.
15.00
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI ekologiczne skrzydełka z indyka OPIS Waga: standard około 1,00 kg ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C
Dostępność Mało
Waga 1 kg.
40.00
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI ekologiczne szyje z indyka OPIS Waga: standard około 0,50 kg. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C
Dostępność Mało
Waga 1 kg.
24.00
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI ekologiczny udziec bez kości z indyka OPIS Waga: standard około 0,70 kg. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C
Dostępność Mało
Waga 1 kg.
116.00
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI ekologiczny udziec z indyka OPIS Waga: standard około 1,20 kg. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C
Dostępność Mało
Waga 1 kg.
74.00
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI ekologiczne wątróbki z indyka OPIS Waga: standard około 0,30 kg. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C
Waga 1 kg.
60.00
szt. Do przechowalni