• Kategorie
  • Szukaj
  • Producent - YÖMleko (nabiał z mleka krowiego)

SKŁADNIKI MLEKO* pasteryzowane, kultury bakterii jogurtowych. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Termostatowy JOGURT klasyczny „YÖMleko" fermentuje i dojrze...
Wysyłka w ciągu natychmiast
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.34 kg.
7 zł
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI MLEKO*, ŚMIETANKA* (z MLEKA), żywe kultury bakterii jogurtowych. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS JOGURT termostatowy jest wytwarzany ze świeżej...
Wysyłka w ciągu natychmiast
Dostępność Mało
Waga 0.34 kg.
7 zł
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI MLEKO*, wsad brzoskwiniowy* 14 ,3 % (cukier trzcinowy*, brzoskwinia* 2,1 % w jogurcie, przecier brzoskwiniowy* 2,1 % w jogurcie, woda, substancja żelująca:...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
SKŁADNIKI MLEKO*, wsad jagodowy* 14,3 % (cukier trzcinowy*, jagoda* 4,2 % w produkcie, woda, stabilizator: skrobia natywna*, substancja żelująca: pektyna; naturalny ...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
SKŁADNIKI MLEKO*, ŚMIETANKA* (z MLEKA), wsad truskawkowy* 14,3 % (cukier trzcinowy*, truskawka* 2,1 % w jogurcie, przecier truskawkowy* 2,1 % w jogurcie, woda, subst...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
SKŁADNIKI TWARÓG* (z MLEKA), ŚMIETANKA*, wsad truskawkowy* 14,3 % (cukier trzcinowy*, truskawka* 2,1 % w produkcie, przecier truskawkowy* 2,1 % w produkcie, woda, su...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
SKŁADNIKI ŚMIETANKA* (z MLEKA), kultury bakterii fermentacji mlekowej. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS ŚMIETANA „YÖMleko" wykonana jest w technologii ter...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
SKŁADNIKI MLEKO* pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS MLEKO Zsiadłe „YÖMleko" powstaje ze świeżego mazur...
Ten produkt jest aktualnie niedostępny
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.