• Kategorie
  • Szukaj
  • Producent - THE PLANET

SKŁADNIKI ekologiczna fasolka czarna 100 %. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Uprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną fasolę należy gotować do miękkości w śwież...
Wysyłka w ciągu natychmiast
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.52 kg.
9 zł
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI ekologiczna fasolka mung 100 %. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Uprzednio namoczoną kilka godzin i przepłukaną fasolę należy gotować w świeżej, nieosolonej wodzie o...
Wysyłka w ciągu natychmiast
Dostępność Mało
Waga 1.02 kg.
20 zł
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI ekologiczny groch żółty 100 %. OPIS Ekologiczny groch żółty znajduje zastosowanie głównie w tradycyjnych potrawach, takich jak grochówka czy wigilijny g...
Wysyłka w ciągu natychmiast
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.52 kg.
4 zł
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI ekologiczne suszone kasztany jadalne 100 %. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Uprzednio namoczone przez kilka godzin kasztany gotować do miękkości w wodzie, bulionie l...
Wysyłka w ciągu natychmiast
Dostępność Mało
Waga 0.41 kg.
27 zł
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI rodzynki* (winogrona* 99,5 %, olej słonecznikowy*), ORZECHY NERKOWCA*, ORZECHY BRAZYLIJSKIE*, żurawina* (19 %) (żurawina* 60 %, koncentrat soku jabłkowego...
Wysyłka w ciągu natychmiast
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.41 kg.
26 zł
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI ekologiczne ORZECHY LASKOWE 100 %. OPIS Ekologiczne ORZECHY LASKOWE to bardzo pożywny owoc leszczyny. Są podstawowym składnikiem mieszanki studenckiej. Z...
Wysyłka w ciągu natychmiast
Dostępność Mało
Waga 0.37 kg.
29 zł
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI quinoa czerwona (komosa ryżowa)* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczna quinoa czerwona, znana również jako komosa ryżowa. Z powodze...
Wysyłka w ciągu natychmiast
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.52 kg.
18 zł
szt. Do przechowalni
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.