• Kategorie
  • Szukaj
  • Producent - DANMIS (sery kozie)

SKŁADNIKI MLEKO kozie, MLEKO kozie zagęszczone, cukier, owoce jagody 4,5%, koncentraty: z marchwi, aronii, winogron, soku z buraka ćwikłowego, aromat jagodowy, kultu...
Wysyłka w ciągu natychmiast
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.14 kg.
4.00
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI MLEKO kozie pasteryzowane, białka MLEKA koziego, kultury bakterii jogurtowych: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus OPI...
Wysyłka w ciągu natychmiast
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.14 kg.
4.00
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI MLEKO kozie, MLEKO kozie zagęszczone, cukier, owoce truskawki 4,5 %, sok truskawkowy 0,8 %, aromat truskawkowy, barwnik: kwas karminowy, karmin; kultury ba...
Wysyłka w ciągu natychmiast
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.14 kg.
4.00
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI MLEKO kozie, sól, stabilizator: chlorek wapnia; bakterie fermentacji mlekowej. OPIS Kozie sery są najbogatszym źródłem wapnia pośród produktów spożyw...
Wysyłka w ciągu natychmiast
Dostępność Mało
Waga 0.2 kg.
19.00
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI MLEKO kozie, sól, stabilizator: chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej. OPIS Kozie sery są najbogatszym źródłem wapnia pośród produktów spożyw...
Wysyłka w ciągu natychmiast
Dostępność Mało
Waga 0.12 kg.
12.00
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI kozie MLEKO, sól, kultury bakterii fermentacji mlekowej OPIS Ta sama konsystencja, którą znacie w wiodącym produkcie tego segmentu, lecz w&...
Wysyłka w ciągu natychmiast
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.2 kg.
12.00
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI TWARÓG kozi 98%, białka MLEKA koziego, sól. OPIS Naturalny serek kozi zagęszczony na linii ultrafiltracji - ze strukturą odrobinę wzmocnioną koz...
Wysyłka w ciągu natychmiast
Dostępność Mało
Waga 0.14 kg.
11.00
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI TWARÓG kozi 50 %, kozi SER twardy, kozie MASŁO , żelatyna wieprzowa, sole emulgujące: fosforany sodu, polifosforany, sól. OPIS Kozi SER twarogowy w p...
Wysyłka w ciągu natychmiast
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.13 kg.
9.00
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI MLEKO kozie pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej OPIS Kozie sery są najbogatszym źródłem wapnia pośród produktów spożywczych. Spożyc...
Wysyłka w ciągu natychmiast
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.17 kg.
8.00
szt. Do przechowalni
SKŁADNIKI MLEKO kozie, bakterie fermentacji mlekowej. OPIS Wytwarzany metodą tradycyjną. Ziarno z kotła serowarskiego jest odsączane w chustach. Niezwykle...
Wysyłka w ciągu natychmiast
Dostępność Mało
Waga 0.23 kg.
14.00
szt. Do przechowalni