- Kategorie
- Szukaj
-
Producent - DANMIS (sery kozie)
SKŁADNIKI
MLEKO kozie, MLEKO kozie zagęszczone, cukier, owoce jagody 4,5%, koncentraty: z marchwi, aronii, winogron, soku z buraka ćwikłowego, aromat jagodowy, kultu...
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
Dostępność | Duża dostępność |
Waga | 0.14 kg. |
4.00
SKŁADNIKI
MLEKO kozie pasteryzowane, białka MLEKA koziego, kultury bakterii jogurtowych: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus
OPI...
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
Dostępność | Duża dostępność |
Waga | 0.14 kg. |
4.00
SKŁADNIKI
MLEKO kozie, MLEKO kozie zagęszczone, cukier, owoce truskawki 4,5 %, sok truskawkowy 0,8 %, aromat truskawkowy, barwnik: kwas karminowy, karmin; kultury ba...
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
Dostępność | Duża dostępność |
Waga | 0.14 kg. |
4.00
SKŁADNIKI
MLEKO kozie, sól, stabilizator: chlorek wapnia; bakterie fermentacji mlekowej.
OPIS
Kozie sery są najbogatszym źródłem wapnia pośród produktów spożyw...
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
Dostępność | Mało |
Waga | 0.2 kg. |
19.00
SKŁADNIKI
MLEKO kozie, sól, stabilizator: chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej.
OPIS
Kozie sery są najbogatszym źródłem wapnia pośród produktów spożyw...
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
Dostępność | Mało |
Waga | 0.12 kg. |
12.00
SKŁADNIKI
kozie MLEKO, sól, kultury bakterii fermentacji mlekowej
OPIS
Ta sama konsystencja, którą znacie w wiodącym produkcie tego segmentu, lecz w&...
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
Dostępność | Średnia dostępność |
Waga | 0.2 kg. |
12.00
SKŁADNIKI
TWARÓG kozi 98%, białka MLEKA koziego, sól.
OPIS
Naturalny serek kozi zagęszczony na linii ultrafiltracji - ze strukturą odrobinę wzmocnioną koz...
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
Dostępność | Mało |
Waga | 0.14 kg. |
11.00
SKŁADNIKI
TWARÓG kozi 50 %, kozi SER twardy, kozie MASŁO , żelatyna wieprzowa, sole emulgujące: fosforany sodu, polifosforany, sól.
OPIS
Kozi SER twarogowy w p...
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
Dostępność | Duża dostępność |
Waga | 0.13 kg. |
9.00
SKŁADNIKI
MLEKO kozie pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej
OPIS
Kozie sery są najbogatszym źródłem wapnia pośród produktów spożywczych. Spożyc...
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
Dostępność | Średnia dostępność |
Waga | 0.17 kg. |
8.00
SKŁADNIKI
MLEKO kozie, bakterie fermentacji mlekowej.
OPIS
Wytwarzany metodą tradycyjną. Ziarno z kotła serowarskiego jest odsączane w chustach. Niezwykle...
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
Dostępność | Mało |
Waga | 0.23 kg. |
14.00