• BUŁKA TARTA BIO 500 g - PIEKARNIA GZIK (NA ZAMÓWIENIE)

Brak towaru
18.00
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu natychmiast
Dostępność Brak towaru
Waga 0.52 kg
SKŁADNIKI
mąka PSZENNA* typ 500, woda, drożdże*, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Bułka tarta BIO to naturalny produkt wytwarzany z ekologicznego pieczywa pszennego pochodzącego z certyfikowanych upraw. Powstaje przez rozdrobnienie i wysuszenie pieczywa bez dodatku konserwantów ani ulepszaczy. Produkt charakteryzuje się delikatnym, lekko orzechowym smakiem oraz złocistym kolorem.
Doskonale nadaje się do panierowania kotletów, RYB, warzyw, krokietów i serów, a także do zagęszczania farszów, zapiekanek czy mas makowych i serowych.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1600 kJ /380 kcal
Tłuszcz: 3,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 72 g
w tym cukry: 4,0 g
Białko: 12 g
Sól: 1,0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. 

Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
NA ZAMÓWIENIE:
NA ZAMÓWIENIE
BEZ CUKRU (w składnikach):
BEZ CUKRU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
PIEKARNIA GZIK - VIOLETTA GZIK-JANIAK, ROMUALDA TRAUGUTTA 7, 96-500 SOCHACZEW
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.