• TORTELLONI ŚWIEŻE Z RICOTTĄ I SZPINAKIEM BIO 250 g - LA SPIGA

16.00
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu natychmiast
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.28 kg
SKŁADNIKI
semolina* (mąka z PSZENICY durum), woda, SER ricotta* 13,5 % (SERWATKA*, MLEKO*, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), szpinak* 7 %, płatki ziemniaczane*, bułka tarta* (mąka PSZENNA* typ "0", drożdże, sól), MASŁO*, błonnik OWSIANY*, cebula*, SER Parmigiano Reggiano* DOP (MLEKO krowie*, sól, podpuszczka), olej słonecznikowy*, sól morska, MLEKO w proszku*, ekstrakt drożdżowy, suszone liście szpinaku* 0,19 %, szczypiorek*, gałka muszkatołowa*, pieprz*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Gotować w osolonej wrzącej wodzie przez 3 minuty.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1120 kJ / 266 kcal
Tłuszcz: 5,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
Węglowodany: 44 g
w tym cukry: 2,3 g
Błonnik: 3,4 g
Białko: 8,5 g
Sól: 1,1 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać JAJA, SOJĘ, ORZECHY, SELER, gorczycę.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do +4 °C.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
6
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ CUKRU (w składnikach):
BEZ CUKRU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
ALBIO S.R.L - Via don luigi Posocco, 6 - 31020 Vidor (TV) Italy
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.