• CHRUPKI Z SOCZEWICY Z CEBULĄ I CZARNYM PIEPRZEM BEZGLUTENOWE BIO 60 g - BIOPONT

Symbol: 5998858706821
6.00
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu natychmiast
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.07 kg
SKŁADNIKI
soczewica* 42 %, grys kukurydziany*, olej słonecznikowy*, cebula w proszku* 1,4 %, czarny pieprz mielony* 0,1 %, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Chrupki z ekstrudowanej soczewicy z cebulą i pieprzem (bezglutenowe).

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1737 kJ / 416 kcal
Tłuszcz: 18 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 42 g
w tym cukry: 1,2 g
Błonnik: 18 g
Białko: 12 g
Sól: 1,8 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
12
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ CUKRU (w składnikach):
BEZ CUKRU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
BIOPONT KFT., BIOPONT UCTA 1, 2451 ERCSI
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.