• JOGURT NATURALNY 3 % BIO 250 g - TURVITA

5.00
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu natychmiast
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.45 kg
SKŁADNIKI
MLEKO* pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Produkt o zawartości tłuszczu 3 %.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 250 kJ/60 kcal
Tłuszcz: 3,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
Węglowodany: 4,2 g
w tym cukry: 4,2 g
Białko: 3,3 g
Sól: 0,1 g
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +1 do +6 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
12
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ CUKRU (w składnikach):
BEZ CUKRU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
TURVITA Sp. z o.o., Turna 46, 07-120 Korytnica
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.